Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to, že jejich láska už vydrží napořád a zapíšou se tak mezi nejstabilnější páry českého šoubyznysu. Přesto jejich vztah nepřežil kritickou sedmičku.

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec

Zpočátku to vypadalo, že z nich bude ukázkový pár. Brzy po svatbě Lucie Vondráčková (44) následovala svého chotě Tomáše Plekance (41) do Kanady, kde přivedla na svět i jejich dva syny Matyáše a Adama. Soužití za velkou louží však připomínalo idylku jen velmi vzdáleně. Zpěvačka čím dál častěji zůstávala doma s dětmi v osamění a právě to pravděpodobně vedlo i k rozchodu, k němuž podle některých zpráv došlo už před rokem. O rozpadu sedmiletého vztahu jako první informoval Plekanec před několika dny a zpěvačce tak nezbylo nic jiného než jeho slova pak následující ráno potvrdit.

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský

Celých sedm let spolu Dara Rolins (51) a raper Patrik Rytmus Vrbovský (47) vrkali jako dvě hrdličky. Pravidelně posílali zamilovaná selfíčka z pláže a také pro dceru Lauru, kterou má zpěvačka z předešlého vztahu, byl Patrik jako druhý táta. Pak ale jako blesk z čistého nebe přišli s prohlášením, že je mezi nimi konec. A aby toho nebylo málo, tak už jen dva měsíce nato raper vrkal s pohlednou moderátorkou Jasminou Alagič.

Gabriela Partyšová a Josef Kokta

Vztah s podnikatelem Josefem Koktou (67) si Gabriela Partyšová (45) malovala jen v růžových barvách. Pak ale na veřejnost prosákla Koktova nevěra s Ornellou a pohádky byl konec. Přes veškeré úsilí už vzájemnou lásku neslepili a manželství tak po sedmi letech skončilo. Záletníkovi nakonec nezbylo nic jiného než hledat útočiště u své milenky, která už v té době čekala jejich potomka.

Lucie Bílá a Petr Kratochvíl

Zatímco dnes si Lucie Bílá (58) za partnery vybírá zajíčky, v době prvních lásek to bylo přesně naopak. Jejím osudovým mužem byl o patnáct let starší producent Petr Kratochvíl, s kterým povila i svého jediného syna Filipa. Ani rodina však známému proutníkovi nebránila v tom, aby se poohlížel po jiné. Petr se ale zamiloval do Lucčiny kamarádky Pavlíny Baburkové. To zpěvačka nemohla přenést přes srdce a s nevěrníkem se po sedmi letech rozešla.

Reklama

Další články

Načítám