Hlavní obsah
Článek

Sice se ještě nestihla opálit, ale letní počasí si užívá plnými doušky, i co se outfitu týče. Zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) vyrazila na oblíbenou Summer párty v overalu pokrytém květinami, a jak je jejím zvykem, s pořádným dekoltem. Když pózovala u Vltavy, měli jsme strach nikoli o to, aby do vln nespadla ona, ale spíš přítomní pánové utopení očima v jejím výstřihu.

"Tenhle outfit jsem zvolila podle zadaného francouzského stylu. A Francouzi mě vždy bavili, jak jsou barevní a střelení. A to tenhle overal s kytičkami trochu je," smála se Yvetta. "Už mám letní náladu a vidím se na prázdninách," dodala.

Prázdniny ji ve skutečnosti čekají až v srpnu, zatím má ještě plné ruce práce. Svůj galavečer nadace La Sophia má už sice za sebou, ale s nadací jsou spojené i další aktivity. Čekají ji další castingy a akademie. A také natáčí nový seriál.

Na co se ale Yvetta ještě před dovolenou těší, je naplánované setkání všech, kdo se před pětadvaceti lety podíleli na pohádce Princezna ze mlejna. "Za čertíka se ale nepřevléknu. To by musela jít Lucie Bílá (57) za čarodějnici," odpověděla nám na otázku, jak se připravuje, Blanarovičová.

Reklama

Další články

Načítám