Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že Lucie Bílá (58) vystupuje s kapelou Arakain, je známé. Rockera Jana Toužimského si ale znovu vybrala jako partnera na svoje letošní vánoční turné. Co na tohle říkají jeho rockoví fanoušci? Na to, že Honza vystupuje s Luckou, jsou prý už zvyklí, ať už se jedná o koncerty s kapelou anebo ty její.

"Je to pro mě potěšení, protože jsem celý rok v tom ‚kraválu‘ a na Vánoce se to vyklidní a je to pro mne za odměnu. Ty koncerty v kostelích jsou nádherné, famózní. Nasaju tu vánoční atmosféru a myslím si, že i ten nejtvrdší metalista a rockový fanoušek vnímá Vánoce jinak a nebude mě chtít na vánočních koncertech ověšeného řetězy," míní Honza.

Vystupuje prý v tmavé košili a kalhotách, v saku ho asi neuvidíme. A ještě nesmí zapomenout sundat ze stehna popruh s kabelou, s nímž dorazil na křest Lucčina vánočního alba. "Tak nějak civilně," krčil rameny.

Sám se Honza na Vánoce moc nechystá, všechno nechává na manželce, se kterou má čtyři dcery. "Přiznám se, že v průběhu loňského předvánočního období jsem nebyl doma skoro vůbec. Jen jsem se otočil, abych si vyměnil věci a nechal vyprat, a zase jsem vyrazil na další turnus. Veškeré přípravy i dárečky vyřizuje žena a tímto jí děkuji. Je fantastická," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám