Hlavní obsah
Článek

Jediným muzikálem, v němž jsme doposud zpěvačku Markétu Poulíčkovou, již známe i jako finalistku soutěže Hlas Česko Slovenska, vídali, byla Carmen, kde si zahrála sokyni v lásce Lucie Bílé (57). Nyní se nechala k muzikálu přemluvit podruhé. Objeví se v Iagovi Janka Ledeckého (61).

"Já se muzikálu spíš vyhýbala, ale muziku Janka Ledeckého mám ráda, jsou to krásné pop-rockové písničky, které mě baví. Vzala jsem to i jako výzvu, protože mám hrát arabskou kurtizánu," mínila Markéta, která se v této roli stejně jako v Carmen alternuje s kolegyní Dashou.

Markétu prý stále živí zpívání, ale k tomu si přidala i produkci. "Děláme různé společenské akce, ale zpěv se stále snažím udržet na prvním místě. Mám kapelu, nedávno jsme vypustili nový videoklip s Frantou Černým, zpěvákem z Čechomoru, Budem se bát a mám z něho obrovskou radost. Je to teď takové moje dítě," svěřila.

A co takhle nějaké opravdové? Markéta už je čtyři roky šťastně zadaná, tak by tomu nemuselo nic bránit. "Ještě rodinu neplánujeme, jsem pořád hrozné děcko, takže by dítě mělo dítě. Maminka mi taky furt říká, že už jsem stará bréca, ale ještě bych tak dva roky počkala," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám