Hlavní obsah
Článek

V červenci překvapila zpěvačka Lucie Bílá (57) na koncertě s Arakainem prstýnkem na prsteníčku levé ruky, který vypadal jako zásnubní. Okamžitě se začalo spekulovat o zásnubách s Radkem Filipim, se kterým zpěvačka chodí půl roku.

Zpěvačka Super.cz řekla, že žádné zásnuby se nekonají a třetí svatbu neplánuje. Ani do budoucna. "Samozřejmě jsem ráda, že mám doma dvě nádherná svatební alba, ale třetí už mi tam nechybí. Opravdu se nepotřebuju vdávat," řekla Super.cz s úsměvem Lucie. "Nejsem blázen, abych se vdávala potřetí. Kdybych si někoho mohla vzít, byla by to moje práce, a tu si vlastně beru, takže co," dodala s úsměvem.

Zpěvačka celé léto zkoušela muzikál Sestra v akci. Přítel Radek dostal košem a na šílené pracovní tempo Lucie si musí zvykat dál. Na delší dovolené prý nebyli a není v plánu ani v příštích měsících.

"Jedinou dovolenou, kterou jsem teď měla, jsou víkendy s Arakainem. Nejvíc si užívám aktivního odpočinku, mě to strašně baví. Neumím jen ležet a nic nedělat. To jsem protivná a není se mnou řeč," řekla Lucie.

"Slezu z jeviště z Karlína, kde máme posledních osm zkoušek, a začínám točit vánoční cédéčko. Když je sezóna, tak se na mě nesmí ani mluvit. A v lednu, kdy mám obvykle volno, bude Sestra v akci. Takže taky nic. Nepřemýšlím nad prázdninami, spíš nad tím, co po cédéčku dál. Ale to už bychom byli daleko," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám