Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) vytasila opravdu vražedný dekolt. A nebyl to její nápad. Bílá se předvedla v kostýmu, ve kterém bude hrát hlavní roli v muzikálu Sestra v akci. Diváci se tak mají opravdu na co těšit. Těžko říct, jestli budou vnímat i něco jiného než vnady Bílé.

"Jsem oblečená naší výtvarnicí, která odvedla svoji práci. Ty kostýmy jsou skvostný. Vůbec jsem nečekala, že zrovna v tomto představení se budu cítit sexy. Trošku jsou vedle mě muži nervózní, tak to je v pořádku," řekla Super.cz s úsměvem Bílá. "Samozřejmě celé představení nezůstanu takhle, pak se převlíknu do toho, v čem se v klášteře chodí normálně," upřesnila.

Sexy jsou také kozačky nad kolena. Bílá v podobných září i na koncertech se skupinou Arakain. "Jsou udělané mým obuvníkem z Brna z bot, které já miluju," prozradila zpěvačka, která je z muzikálu Sestra v akci nadšená. "Role mi tak sedí, jako by byla psaná přímo pro mě. Zahraju si, zazpívám, vyřádím se u toho. Je to skvělý," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám