Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) je pořád v jednom kole. A to i přesto, že ještě nedávno trpěl zánětem dutin, kvůli kterému musel chodit do nemocnice na kapačky. Na kapačku musel i před zahájením výstavy Gott My Life, která mapuje šedesát let jeho bohaté kariéry.

Zánět dutin ale už zjevně ustoupil, protože zpěvák žádná další vystoupení nezrušil, a dokonce se objevil i jako host na představení a křtu videoklipu SARA zpěváka Ladislava Bubnára (32), který zaujal nejen Gotta, ale i Lucii Bílou (57) a Simonu Krainovou (51).

Gott byl velkým překvapením celé akce a Bubnár z něj byl nadšen už jen proto, že s jeho písní Lady Carneval loni s přehledem zvítězil v ruské talentové soutěži Pirogovsky Rassvet.

„Slyšel jsem o mladém talentovaném zpěvákovi, který vyhrál soutěž v zahraničí a divil jsem se, že jsem se s ním ještě nesetkal,“ řekl Gott s tím, že Bubnárovi přeje v budoucí kariéře hlavně štěstí na šikovné autory.

Těmi se ostatně uměl obklopit i on sám. Mistr na křtu zářil jako sluníčko a bylo vidět, že si nadmíru užívá pozornost nejen přítomných celebrit, ale i mladých a krásných houslistek. Nepříjemné následky zánětu dutin tak zřejmě konečně překonal.

Reklama

Další články

Načítám