Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) vychází se svým exmanželem Vaškem Noidem Bártou tak skvěle, že nemá problém ho seznámit se svým současným partnerem. A vypadá to, že spolu kluci dobře vycházejí. Nelze si také nevšimnout podoby obou mužů. Bílá si zkrátka vybírá jeden typ chlapů.

Svého přítele Radka Filipiho vzala Lucie s sebou na akci připravovaného muzikálu Sestra v akci. Ve stejném díle si hlavní mužskou roli zahraje také Noid. Zatímco Radka Lucie neustále něžně hladila a líbala a nemohla od něj odtrhnout oči, Noida, který prožívá v soukromém životě náročné období, zase láskyplně utěšovala.

Veselá trojka neměla problém se společně fotit, vypadá to, že chlapi Lucie Bílé si dokonce dobře rozumějí. "Je to bourák a sympaťák. Dokonce plánujeme všichni grilovačku a já s ním i trénink. Moc Lucce Radka přeju. Zaslouží si to," řekl Super.cz Noid na adresu nového partnera své exmanželky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám