Hlavní obsah
Článek

Informace, že se Lucie Bílá (58) dala se svým novým přítelem dohromady po jednom z představení muzikálu Carmen, je poměrně známá. I když to mezi nimi dlouho jiskřilo, v začátcích prý mezi nimi panoval ryze pracovní vztah.

„Můj manažer hledal někoho, kdo by se o mě staral a jezdil se mnou a byl manažerem na cesty. Po třech měsících, co Radek přinesl do našeho kolektivu dobrou náladu, lidi se s ním cítí moc hezky, tak jsem si zjistila, že je mi smutno, když mě odveze domů po koncertu, a bylo by lepší, kdyby raději zůstal," vysvětluje Lucie.

Zpěvačka vedle o sedmnáct let mladšího muže znovu objevuje kouzlo cestování. Společně vyrážejí na ne úplně daleká místa, kde si ale mohou užívat anonymitu. „Před třemi nedělemi jsem podstoupila operaci očí a všechny brýle jsem poslala k vodě, tak jsme odjeli odpočívat na chalupu,” popsala devatenáctinásobná zlatá slavice a dále jedním dechem dodala: „Kromě toho, že se chystáme pracovně do Bratislavy, tak jsme byli na víkend v Berlíně a v Drážďanech. Zjistila jsem, že poprvé v životě vnímám práci jako druhý plán.”

A proč dvojice mířila právě do hlavního města Německa? „V Berlíně jsem nikdy nebyla a Radek taky ne, tak jsme prožili nádherné chvíle. Spousta našich přátel tohle město zná a tak nám doporučili nádherná místa. Takhle bychom rádi cestovali a dělali nové věci.”

Bílá zjevně září štěstím. „Měla jsem pocit, že neznám nic jinýho než práci, jeviště, hlasivky, šatnu a asi mi bylo smutno. Teď mám najednou víc síly a energie a s tím přichází pocit, že budu lidem víc platnější, protože mám víc lásky na rozdávání,” říká Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám