Hlavní obsah
Článek

Nového přítele Lucie Bílé (58) Radka Filipiho někteří označují za zlatokopa, který plete hlavu bohatým paničkám, objevily se dokonce zprávy o tom, že nerad pracuje, a podobné věci. Super.cz se nyní ozvala jeho dlouholetá kamarádka a její slova jsou hodně překvapivá!

„Radek je přítelem naší rodiny již 11 let. Média uvádí, jak se Radek kvůli Lucii rozešel s partnerkou, jaký má odpor k práci a spoustu dalších tvrzení, ale neuvádí pravdu. Za celou dobu, co Radka známe, vždy pracoval. Ať už u Městské policie Ostrava, následně u Městské policie Praha nebo na Magistrátu hlavního města Prahy. Z žádné práce nebyl vyhozen, a pokud odcházel, bylo to vždy na jeho žádost,“ brání přítele ostravská kamarádka.

„Poté, co skončilo jeho manželství rozvodem, byl Radek nějakou dobu sám, než si našel přítelkyni Veroniku, s kterou si plánoval budoucnost. Jejich vztah neukončil Radek tím, že se zamiloval do Lucie Bílé, ale jistým zjištěním, které mu sama přiznala,“ řekla Super.cz kamarádka Filipiho Hanka.

To by na údajnou Filipiho snoubenku vrhalo špatné světlo. Už z více zdrojů se nám doneslo, že za tím měl být někdo třetí, kdo měl Radka navíc sám kontaktovat. Informace nelze ale nijak ověřit, ani snoubenka Veronika se jimi nepochlubila, proto je nutné je nebrat jako potvrzené a pravdivé.

„O této skutečnosti Veronika raději mlčí a ze sebe pro národ dělá chudinku, které Radek tak moc ublížil. Je to ale jinak. Lucie našla v Radkovi opravdu skvělého partnera. Je milý, laskavý, kdykoli ochotný pomoci. Je to úžasný chlap,“ básní o kamarádovi Ostravačka.

Zatímco slova chvály Bílé o něm většina vnímá jako stav poblouznění zamilované mysli a předpokládá, že po pár měsících nemůže o tom druhém vědět tolik, aby za něj dala ruku do ohně, věty ženy, která je s ním v pravidelném kontaktu tak dlouhou dobu, už zní jinak důvěryhodně.

„Byla bych ráda, kdybyste tyto skutečnosti vynesli na povrch, protože by tento neskutečný mediální lynč Radka Filipiho už mohl přestat,“ dodala paní Hana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám