Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) se vyjádřila k velké mediální kauze týkající se minulosti jejího kolouška Radka Filipiho. Na scéně se objevila Radkova exmilenka, kterou údajně poměrně nedávno bývalý fitness trenér požádal o ruku.

Devětadvacetiletá Veronika z Prahy tvrdí, že ji Radek loni v září dokonce požádal o ruku. Strávili spolu údajně ještě Vánoce a po nich se rozešli. Zpěvačka o této slečně ví.

"Tato slečna mě i Radka vydírala hloupostmi dávno. Pravdou je, že spolu krátký příběh prožili, ale ten skončil. Co jiného k tomu dodat. Snad jen to, že jí oba přejeme jen to dobré," řekla TopStaru Lucie Bílá.

Pro zpěvačku není ani tajemstvím, že její nový partner byl už jednou ženatý. S manželkou Zuzanou mu to vydrželo dva roky.

"Jsme oba rozvedení a víme o své minulosti vše. Ale to, co bylo, pro mě není tak důležité jako to, co je teď. Mám vedle sebe muže, se kterým je mi dobře a kterého si navíc po těchto dnech, kdy na něm média nenechala nit suchou, vážím. Vše zvládá s úsměvem a s grácií," dodala Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám