Hlavní obsah
Článek

České spolupracovníky už aby u ní člověk pohledal. O Lucii Bílou (57) se na prestižní večer, kde dostala svého devatenáctého Slavíka, postaral slovensko - maďarský tým. "Šaty mám od návrháře Borise Hanečky, o celý vizuál se postarala moje stylistka Sandra Žigová, vlasy mám od mého kadeřníka Zoldána a make-up od Džordžínky. To, co vidíte, je takový mezinárodní projekt," vypočítala pro Super.cz. "Jsem ráda v Česku, ale ráda tahám inspiraci ze zahraničí," dodala.

Také její emotivní výskok na pódium a předání vlastního Slavíka se týkalo slovenské kolegyně Mariky Gombitové. "Jsem člověk, který potřebuje dělat věci tak, jak je cítí, tak jsem jen řekla Zbignievovi Czendlikovi, což je katolický farář, který mě doprovázel, aby mi mého Slavíka dal, a utíkala jsem tam. Chtěla jsem jí udělat radost," řekla nám.

Nás zajímalo, proč jí vlastně dělal doprovod farář Zibi a nikoli syn Filip anebo nějaký nový přítel. "Nového přítele nemám. Přemýšlela jsem, koho si vedle sebe vezmu. Jestli autora své nové desky, který se mnou dnes vystupoval na jevišti Martina Šrámka, velikého krásného charismatického chlapa, ale pak jsem zjistila, že nechci dělat propagaci desky, ale dát nějaké sdělení. A to je víra. Víra v lidi a otevřené srdce. To je pro mě teď nejpodstatnější," mínila a ještě vysvětlila, že syn Filip už je dospělý a to, že je potomkem známé zpěvačky, ho poznamenalo dostatečně. "Být vedle Bílé nevydrží ani dospělí chlapi, jak jsem zjistila, natož dítě. Proto bych nebyla smutná, kdyby odešel někam do zahraničí," svěřila.

A fanouškům, jimž děkovala za hlasy, které ji opět vynesly na první příčku ankety popularity, slíbila, že když dorazí na koncerty, jimiž nahradila ty dva zrušené v O2 aréně, určitě jim připraví skvělou podívanou. "Bude to mazec," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám