Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (57) společně se Simonou Krainovou a jejím manželem oficiálně představili program komplexního preventivního vyšetření, který má ambici odhalit potenciální rizika vzniku vážných onemocnění. Zlatou slavici nepřiměl k absolvování několikahodinového vyšetření její věk, ale spíš smutné události v rodině.

„Je mi strašně líto, že se tohle všechno nerozjelo už před třemi lety. To bych tu maminku ještě měla. Představte si, kdybych mohla tohle vyšetření věnovat jako vánoční dárek,” povzdechla si Bílá a dodala: „Pohlídáme si tatínka.”

Lucie Bílá není, co se prevence týče, přísná jen sama na sebe, ostatně je na ní závislé živobytí mnoha desítek dalších lidí, ale k předcházení zdravotních komplikací motivuje i své nejbližší. Na několikahodinovou prohlídku vyrazí i se svým synem Filipem. „To si pište, že si ho nechám proklepnout. Záleží mi na tom, aby byl zdravý a byl tady co nejdéle, aby od začátku svého života věděl, že jsou věci, které se nesmí podceňovat,” říká Bílá, která balíček preventivních prohlídek věnuje rodině a svým nejbližším. „Chci, aby to absolvoval můj tatínek, ale i bratr, který je už dědečkem.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám