Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Šestá řada show Česko Slovensko má talent sotva odstartovala a už má svého maskota. Pozice dnes již legendárního potížisty Jozefa Pátroviče, který měl tu čest Loraine slyšet na vlastní uši, je vážně ohrožena.

Na casting nejspíš omylem zabloudila čtyřiadvacetiletá samozvaná umělkyně s pohrdavým výrazem. Zpěvačka, jejíž vizáž je kombinací stylu death metalových kapel a Spider-Mana, zkritizovala i hudební základ, který si sama přinesla. Před porotou dostala možnost předvést rovnou dvě písně, ale těžko říct, která byla horší.

Když byla Loraine vypakována do zákulisí, dala průchod svým negativním emocím. Jiné tato žena snad ani nezná. „Já jsem je vůbec nepochopila. Asi mám nízkou inteligenci. Mě jenom dojala ta jejich trapnost,“ zhodnotila Loraine porotu, kde nechyběla ani Lucie Bílá (57).

Obzvláště spadeno měla na Prachaře a Slávika, ale ti ji nestáli ani za to, aby si zjistila jejich jména. „Mě iritovali ti dva cápkové, ti byli na dělo. Opravdu, ti byli na zabití. Přemrštěný ego. Já bych chtěla slyšet je, jak by to zazpívali oni,“ rozloučila se negativně naladěná rebelka s pěti minutami televizní slávy, které jí byly na JOJ Family věnovány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám