Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucii Bílou (58) jsme tentokrát nepotkali na jejím koncertě, ale v kině. Vyrazila s kamarádkou na premiéru pohádkového filmu Zdeňka Trošky (70) Strašidla. A vypadá to, že si u oblíbeného režiséra sama zase zahraje.

"Slyšela jsem, že se něco na Lucinku chystá a myslím, že si to i zaslouží. Mám Zdeňka moc ráda, dneska jsem ho opravdu přišla podpořit. Jsem ráda, že jsem měla volno a můžu dokola opakovat, že je Zdeněk poklad, nádherně točí naši zemi, vždycky najde krásné místo, krásnou vesnici, krásnou přírodu a točí laskavé věci nebo humor. Je to bytost, kterou teď moc potřebujeme, protože tahle doba není moc rozchechtaná," míní zpěvačka.

Lucka vyrazila do kina nikoli za divu, která by na sebe chtěla strhnout pozornost, ale za obyčejnou holku. Najednou byla úplně maličká a v davu byste ji přehlédli. "Já sem si vzala na pohádku jednoduché šaty i botičky bez podpatků, abych se cítila, že jsou pořád ještě prázdniny a hlavně jsem nepřišla za fiflenu. Přišla jsem jako divák s kamarádkou. A těším se na víno s Jirkou Dvořákem," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám