Hlavní obsah
Článek

Na festivalu Sázavafest sice Lucie Bílá (57) tvrdila fanouškům, že se na pódium vrací po měsíční dovolené, ale tak docela pravda to nebyla. "Měla jsem pár vystoupení na soukromých akcích, takže jsem v kondici a rozezpívaná," řekla Super.cz před svým vystoupením v zámeckém parku ve Světlé nad Sázavou.

"Zjistila jsem, že neumím mít vůbec prázdniny, neumím mít dovolenou. Potřebuju něco dělat, potřebuju mít práci, na jeviště se těším moc. Teď mám ještě před sebou pět koncertů a moc se těším. Co bych k tomu ještě řekla. Žádné prázdniny, pryč s nimi," dodala.

A jak trávila volno? "Byla jsem na chalupě a doma, dělala jsem věci, které nestíhám normálně v sezóně a užívala si synovce. Jmenuje se Kája, je nádhernej a vůbec nepláče, je hrozně hodnej. Je to naše zlatíčko, takové rodinné štěstí," prozradila.

Lucka je už opět v plné práci, co se týče české části jejích narozeninových koncertů k padesátinám Fifty Fifty v O2 areně. "Musela jsem počkat, až skončí karlovarský filmový festival, protože jako režiséry mám bratry Cabany. Bude to koncert, který bude hlavně o hudbě. Nebudou tam tisíce světel jako v Bratislavě. Ale já zvala všechny Čechy, ať se přijedou podívat na Slovensko, stejně jako teď zvu Slováky, ať přijedou do Čech," vyvrací, že by čeští fanoušci byli nějak ochuzeni o monstrózní show.

"Pohyb ke mně patří, i ta show, ale i soustředění se a srdce na dlani. Chtěla bych, aby se neodváděla pozornost od toho, co jim chci říct. Bude to hlavně o hudbě a je krásné, že jeden koncert už je vyprodaný a dobře se prodává i druhý. Původně jsem měla v plánu v Praze i v Bratislavě jenom jeden, tam z toho byly tři. Nějak se mi rozmnožily. Ale samozřejmě mi to moc lichotí, dělá mi to velkou radost a neberu to jako samozřejmost, že se lidi rozhodli přijít a oslavit se mnou moje narozeniny," mínila s tím, že v Bratislavě vidělo její koncerty 25 tisíc lidí, ovšem O2 arena je větší, takže předpokládá, že víc než dva koncerty tady dohromady nedá.

Lucie už má naplánovanou práci i na příští rok. "Je to šílené, jak to strašně utíká, když už člověk plánuje i příští rok. Teď mě čeká hlavně propagace mého nového cédéčka, které se jmenuje Hana. V rádiích už ho začali hrát, z čehož mám velkou radost. Je to deska, na kterou jsem tak pyšná a natolik jsem si ji vymazlila se slovenským týmem a producentem Martinem Šrámkem, že bych se jí chtěla věnovat i dál. To znamená, že k ní chci příští rok udělat turné a oživit můj koncert novými písničkami," upřesnila.

Jen k dalšímu klipu se ne a ne dostat. "Natočila jsem klip Hana a ten je tak pěknej, že se mi do žádného dalšího moc nechce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám