Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) má sice s nemocnou maminkou svých starostí dost a z logických důvodů dává přednost osobnímu životu a pracovní povinnosti odsunuje, Super.cz se ale dozvěděl, že na podzim Zlatou slavici čeká fantastická pracovní příležitost.

Vypátrali jsme, že její takřka domovské Hudební divadlo Karlín uvede světově úspěšný muzikál Addamsova rodina. Dílo pod původním názvem The Addams Family autora Andrewa Lippy je už řadu let kasovním trhákem na Broadwayi. Je asi zbytečné dodávat, že Lucie Bílá se zhostí role černé matky Morticie Addams. Tahle volba asi nikoho nepřekvapí, vždyť zpěvačka milující černou barvu vlastně i v reálném životě je takovou Morticií české hudební scény.

Podle našich informací není úplně rozhodnuto, kdo další se po boku Lucie Bílé v muzikálu objeví. Vypátrali jsme ale, že by se mělo začít zkoušet už letos v létě a muzikál by měl mít premiéru na podzim. Že se představení s Lucií Bílou v hlavní roli chystá, to nám nakonec potvrdil i režisér Antonín Procházka. „Lucka se mě ptala, jestli se pro tu roli hodí, tak jsem ji ujišťoval, že autor ji určitě musel znát, když tuhle hru psal,“ s úsměvem uvedl Procházka, který s Bílou už v minulosti spolupracoval například na představení Láska je láska v divadle Ta Fantastika.

Původní verze muzikálu Addamsova rodina měla premiéru v dubnu 2010, kde se v titulních rolích objevili Nathan Lane a Bebe Neuwirth. Následně se v této roli objevila oblíbená komediální herečka Brooke Shields, známá z Modré laguny nebo seriálu Správná Susan. Muzikál získal několik cen Tony a hrají ho na Broadwayi, v São Paulu, Riu de Janeiru, Sydney, Buenos Aires nebo třeba na Filipínách.

V těchto dnech ale Bílá myslí jistě na úplně jiné věci, než je připravovaný muzikál. Zpěvačka se snaží maximálně věnovat své mamince, která se probrala z kómatu a je ochrnutá na pravou stranu těla. Dozvěděli jsme se, že zpěvačka odvolala i natáčení sobotního pořadu Tobogán, kde měla pokřtít své nové cédéčko. V kultovním pořadu Českého rozhlasu ji prý zastoupí její kamarád, režisér Zdeněk Troška.

Reklama

Další články

Načítám