Hlavní obsah
Článek

Mladičká Diana Kalashová (22), hvězda Talentu, v němž naprosto fascinovala Lucii Bílou (58), by si sice doma stále ještě mohla hrát s panenkami, místo toho ale pomáhá nemocným dětem. Chráněnka Slavice, která je z jejího zpěvu dlouhodobě paf, se stala tváří charitativní akce Srdce dětem. Už loni sehnala méně šťastným vrstevníkům přes šest set tisíc korun, teď se stala kmotrou cédéčka Srdci blíž, které jim taky vydatně pomůže.

Diana je nejmladší mezi umělci, kteří na vánoční charitativní album přispěli písní. „Vánočnímu cédéčku přeju, aby dělalo radost všem, kteří si ho koupí, a tím i zdraví, které se prodejem dostane mnoha nemocným dětem,“ svěřila se Kalashová.

Na akci nechyběli ani Petr Kolář, Petra Janů, Vilém Čok nebo Jana Kratochvílová.

„Snažíme se dětem pomoci hlavně formou zkvalitnění zdravotnické a přístrojové techniky na dětských odděleních, kterou lékaři potřebují k tomu, aby děti mohli řádně a šetrně léčit. Přímým žadatelům hradíme například příspěvky na pořízení invalidních vozíčků či rehabilitačních pomůcek,“ uvedla na křtu šéfka nadace Život dětem Anna Strnadová.

Reklama

Další články

Načítám