Hlavní obsah
Článek

Zatímco na předávání cen byla oblečená v krásných dlouhých šatech, na párty po vyhlašování Českého slavíka se Lucie Bílá převlékla. A její model se nám zdá povědomý. "Je to vlastně kostým z mého turné, ve které na závěr tančím s tanečníky," potvrdila nám Bílá.

Zpěvačka získala šestnáctého zlatého slavíka a figuru má na šestnáct let, takže si takové kousky může dovolit. Ale už o ni začínáme mít trochu strach, protože se v práci nezastaví a ne a ne si dát pauzu. "Slibuju, že 23. prosince skončím se svým vánočním turné a pak si měsíc odpočinu," tvrdila Lucka.

Ze Slavíka se samozřejmě radovala. "Je to pro mne krásný pocit, protože hlasy posílají lidi, kteří chodí na mé koncerty a jsou mi věrní. Za tu věrnost bych se pro ně rozkrájela, jako jsem krájela ten slavičí dort," vyznala se Bílá.

Před sebou má zpěvačka ovšem další sen. "Ráda bych příští rok v říjnu naplnila O2 arénu zase tím svým černobílým turné," plánuje. "Přestat zpívat je jako přestat dýchat. Jsem posedlá svým povoláním, a dokud budou sály plné a budu něco lidem dávat, tak nepřestanu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám