Hlavní obsah
Článek

Kapela Gipsy.cz se zpěvákem Radkem Bangou udělala pořádný zářez v šoubyznysovém rybníčku. Po vydání nového alba Upgrade přichází s videoklipem k prvnímu singlu Odraz v očích a známými tvářemi se to v něm jen hemží.

Lídr kapely Radek Banga se rozhodl celý videoklip natočit na podporu rodinných vztahů. Inspirací mu byl jeho preventivní program Když chceš, tak to dokážeš. „Celé to vzniklo na mé prevenci patologických jevů, se kterou objíždím základní školy v ČR. Děsí mě, kolik dětí má problematické vztahy v rodině," vysvětlil.

"Mám pocit, že se tady řeší neustále věci kolem politiky, peněz, ale na to, co je opravdu důležité, se zapomíná. Chtěli jsme videoklipem ukázat, že rodina je to nejcennější, co máme,“ říká Radek Banga.

Myšlenku podpořila řada známých osobností se svými rodiči, dětmi a sourozenci. V klipu se objevují Lucie Bílá (58) se synem Filipem, Aňa Geislerová (48), Anna a Bolek Polívkovi (74), Ondřej Soukup (72), Natálie a Michael Kocábovi, Michal Viewegh a Nela Boudová (56). Kromě známých osobností si ve videoklipu zahrály i rodiny členů kapely. Objeví se zde tatínek Radka Bangy i jeho manželka Veronika.

"Záběry nejsou nijak nucené, my jsme natočili rodiny známých osobností tak, jak skutečně fungují. Bratři Vieweghovi se mají opravdu rádi a je to vidět, stejně jako Lucka Bílá s maminkou a synem Filipem. Ty vazby u Kocábů nebo mezi dcerou Rebekou a Ondřejem Soukupem, to jsou skutečné příklady lásky a podpory," míní Radek.

"Chceme, aby tohle lidé viděli. Odraz v očích je odraz našich předků i potomků. Nemůžeš to ignorovat, protože to je to nejdůležitější. Jen díky nim jsme tím, čím jsme a přežíváme dál," uzavřel zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám