Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2012 se stal v oblasti lásky zlomovým pro celou řadu celebrit, které se rozhodly uzavřít sňatek. Někdo si vybral velkolepou veselku pro stovky hostů, jiný svou svatbu utajil a další ji rovnou zfalšoval. Prohlédněte si v naší fotogalerii fotky našich nejkrásnějších slavných nevěst a ženichů.

Snad největší „svatební“ rozruch vzbudila zpěvačka Lucie Bílá (58), která řekla ano svému dlouholetému příteli Petru Makovičkovi ve středověké krčmě v Dětenicích. Jednalo se však jen o zábavu s falešným knězem a k pravé veselce nakonec nedošlo.

Zato hvězda seriálu Ulice Míša Maurerová si na pravou svatbu musela počkat víc jak deset let. Přesně tak dlouho trvalo, než zlákala do chomoutu otce svých dvojčátek podnikatele Milana Kožíška.

Dlouhých třináct let se na vdavky těšila i o generaci mladší partnerka písničkáře Honzy Nedvěda Pavlínka. Pro tu si třikrát rozvedený Nedvěd přichystal opravdu nevšední zážitek. Oženil se s ní přímo před zraky vyprodané legendární Lucerny.

Utajenou a spontánní svatbu naplánoval se svou dlouholetou přítelkyní Luckou Jan Maxián z kapely Nightwork. Jejich veselka se konala na romantické pláži při západu slunce na malebném ostrůvku nedaleko Afriky.

Naopak velkou svatbu pro stovky hostů si užil moderátor Petr Zvěřina, který se proslavil v reality show Vyvolení a po šestiletém vztahu se oženil s modelkou Nikol Plzákovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám