Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) kdykoli může, pomůže. Zvlášť, když se jedná o projekt, který zvyšuje povědomí o prevenci proti rakovině. Lucie totiž moc dobře ví, že zdraví je k nezaplacení (sama před pár lety podstoupila operaci kvůli počínajícímu zhoubnému nádoru děložního čípku), takže když byla oslovena, aby se stala jeho patronkou, ani minutu neváhala a šla do toho.

„Není nic důležitějšího, než si hlídat zdraví. Není většího daru, než je pevné zdraví. Zažila jsem spousty krásných, ale i opravdu těžkých chvil, ale není nic horšího, než když je člověk nemocný. Pak má vše úplně jiný význam, všechno ostatní je proti tomu malicherné,“ vysvětlila Lucie důvod, proč se do akce zapojila.

Odpověď na to, jestli ona sama dodržuje prevenci, se nabízela. „To si pište, že ano. Mám tady na tom světě ještě mnoho věcí, které se chci dozvědět a naučit. Já své zdraví nepodceňuji. Moc bych si přála, aby to tak dělaly všechny ženy. Jak by řekla Božena Němcová: Ženy, české matky, český slib si dejme a v něm stůjme. Život je přeci tak krásný, stojí za to,“ dodala Lucie s velkým apelem na všechny ženy, které veškeré potřebné informace o projektu For You naleznou na stejnojmenných webovkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám