Hlavní obsah
Článek

Pryč jsou doby, kdy největší čeští umělci dostávali za vystoupení částku dosahující i půl miliónu korun. Proto se až neskutečně jeví informace, že bývalý zpěvák Daniel Landa (55), nyní Žito 44, který chce rubat zlořády, zatím však prý jen zrubal nevinného člověka, za jedno ze svých posledních vystoupení bral údajně až dvacetkrát víc peněz, než by za stejnou věc dostali Karel Gott (†80) a Lucie Bílá (58) v tandemu!

Podle informací on-line deníku Šíp si za účast na dvacátém ročníku Benátské noci, která se konala letos v létě, řekl o neuvěřitelné čtyři milióny korun. Věc je o to pikantnější, neboť pořadatelé o Landu evidentně stáli za každou cenu a skutečně mu tuto sumu vyplatili. „Daniel skutečně dostal tuto částku, což mezi některými jeho kolegy vyvolalo hodně udivenou reakci," řekl údajně webu zdroj ze zákulisí festivalu.

Podle manažera hvězd Richarda Dušáka jde o nevídaný a absolutně špičkový honorář. „Vše je pochopitelně o domluvě, ale tohle je na dnešní dobu velká suma," kroutil nad cifrou hlavou Dušák.

Související témata:
Organizátoři

Reklama

Další články

Načítám