Hlavní obsah
Článek

Tenhle rozhovor byla velká legrace. A to jsme se původně začali bavit na téma, zda pánové František Černý a Karel Holas se svou kapelou Čechomor vystupují raději v ryze pánské partičce, nebo je víc baví koncerty, kde hostují Martina Pártlová (44) anebo nově Lucie Bílá (57).

"Občas je ta ženská dobrá, ale není je potřeba mít je pořád vedle sebe. Kdyžtak si ty babské písničky zazpíváme sami," shodli se pánové. Jsou ale samozřejmě výjimky jako Mamko, nedávej mě anebo Proměny. Typy, které by se na jevišti převlékaly za ženy, nejsou. Ale i tam se našla výjimka. "Já se převlékám jen za Marii Rottrovou, ale to už je známé z filmu Rok ďábla," upřesnil František Černý.

"Ještě bych se vrátil k těm zpěvačkám. My to prostřídáme, abychom byli zdraví. S těmi stávajícími zpíváme dál, jen nám přibyla ještě Lucka," dodal Karel Holas. "Máme je všechny rádi, jen je trochu střídáme, jsme lehce hudebně promiskuitní," doplnil František. Na koncerty, které pojedou s Lucií Bílou, pánové připravují i částečně nový repertoár, vystupovat ale budou i sami se svými projekty. Proč si nechtějí dát trochu oraz, vysvětlili v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám