Hlavní obsah
Článek

Namakaný svalovec Lucie Bílé (57) má za sebou druhou operaci zad, po které stále leží v pražské Nemocnici na Bulovce. Před třemi měsíci musel Radek Filipi podstoupit první zákrok, protože tvrdé trénování ve fitku, sportování a sezení za volantem si zkrátka vybralo svou daň. Po druhé operaci, kterou podstoupil v úterý, dokonce povyrostl.

„Bude o centimetr vyšší, protože mu dali novou plotýnku. Děkuji všem za krásné zprávy, všechno jsem mu vyřídila a vyřídím. Jsem šťastná,“ svěřila se hned po operaci Zlatá slavice.

V těchto dnech tak Lucie tráví se svou láskou co nejvíce času na nemocničním pokoji, aby se Radek co nejlépe zotavil. Zpěvačka nyní sdílela fotku plnou lásky a podpory přímo z nemocnice.

„To, že mám vedle sebe úžasného muže, poznávám i v těchto dnech. Leží v nemocnici, v rukou hadičky, ale neustálý úsměv na rtech. Sešroubovanou páteř, ale humor a srandičky kdykoli za ním přijdu nebo kdykoli zvednu telefon. No nejsem klikař? Rozhodně vedle sebe nemám žádnou bábovku, ale kus pořádného a statečného chlapa,“ sdílela Lucie Bílá své pocity během čekání na dobu, až si svého vyvoleného odveze do domácího léčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám