Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Která žena nebude na 1. máj políbená, tak uschne. Těm políbeným naopak pusa zajistí pro příští rok krásu, přitažlivost a podle pohanských tradic také plodnost. V Česku je sice stále populárnější i svátek sv. Valentýna, ale klasika stále vede.

Svůj oficiální první prvomájový polibek pod třešní na Vyžlovce si užili moderátorka Eva Decastelo (45) s novým partnerem, fotografem Tomášem Třeštíkem. Sdíleli ho beze slov a pod snímkem se každou chvíli množila přání těch, kdo jim lásku přejí. Novou partnerku líbal rovnou ve větvích stromu moderátor Tomáš Zástěra. Veroniku Žilkovou (62) prý "přepadl" v třešňové aleji její kamarád, jak o něm v poslední době mluví, muzikant Josef Holomáč.

Již tradičně nevynechají procházku na Petřín a s ní spojený polibek Dana Morávková (52) s Petrem Maláskem. To, že máj je lásky čas, vyznává i Lucie Bílá (58) s partnerem Radkem Filipim. První prvomájovou pusu, kterou mohli zveřejnit, protože loni ještě svůj vztah tajili, si dali i snoubenci z MasterChefa Vojtěch Urban a Betty Minaříková.

Na páry a jejich polibky se podívejte v naší fotogalerii a nechte se inspirovat.

Reklama

Další články

Načítám