Hlavní obsah
Článek

Tak tady určitě platí, že synové hledají partnerky podobné svým maminkám. Nejstarší potomek herečky Lucie Benešové (49) Lucián, kterého má s kolegou Fillipem Blažkem (50), se před dvěma lety oženil s dlouholetou přítelkyní Anežkou. A když ji Lucka vzala do společnosti, dlouhovlasá blondýnka vypadala, jako by do rodiny patřila i geneticky.

"Je pravda, že je nám podobná. Když se díváme na staré fotky, tak si říkáme, že jsem v osmnácti vypadala hodně podobně. Rozumíme si a do rodiny nám zapadá nejen vizuálně, ale i celkově. Jsme spřízněné duše. Sice je ekonomicky zdatná manažerka, ale zároveň je takový psycholog amatér a radím se s ní často i o rolích. Takže to je tak, že já jako tchyně chodím pro rady za snachou," řekla Super.cz Lucka.

Lucie je velmi rodinně založená, pravidelně se u ní doma u stolu schází deset až dvanáct lidí. "Vídáme se celá rodina, jsem ráda, že se s námi děti pořád vidět chtějí, dokonce jsme byli společně v létě i na dovolené," doplnila herečka, která si pro jednou užila to, že nemusí členům rodiny vyvařovat sama, ale na galavečeři předznamenávající Prague Mussel Week ji s maminkou obsluhovali číšníci, a dokonce i roboti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám