Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Benešová (49) je velkou milovnicí květin, a proto nemohla chybět na oslavě 50. výročí pražské botanické zahrady. Na akci byla v dobré náladě, a kromě veselého tanečku předvedla pořádně napěchovaný dekolt.

Kromě bujných vnad ale v lehkých letních šatech ukázala především perfektní figuru, kterou rozhodně nemá zadarmo. „Sportovkyně moc nejsem. Neběhám ani necvičím, ale ráda chodím pěšky a když mám čas, tak klidně nechám ujet tramvaj a domů dojdu po svých, abych se hýbala,“ přiznala Super.cz herečka.

Štíhlou linii si radši hlídá dietním režimem. „V jídle se musím hlídat. Rozjedla bych se hned, ale po třicítce to tělo spaluje jinak. Předtím jsem jedla úplně všechno, to po čtyřicítce vůbec nejde. Kdybych třeba papala přílohy jako knedlíky nebo rohlíky, tak bych byla pěkně kulatá. V zimě jsem nabrala pět kil navíc, která jsem teď naštěstí zase shodila,“ svěřila nám sympatická blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám