Hlavní obsah
Článek

Na autogramiádě charitativního kalendáře Fantastická 13 se hlavní hrdinové porovnávali se svými komiksovými podobiznami a nejvíc nadšená byla herečka Adéla Gondíková (50). Konečně má prý dokonalou postavu, o které se jí nikdy ani nesnilo.

„Kdybych nemluvila sama o sobě, tak bych řekla, že jsem sama se sebou strašně spokojená. Ale jenom s tím obrázkem, pochopitelně, jinak o sobě bych to neřekla," smála se sympatická Adéla.

„Myslím si, že Dalibor Krch mě vlastně vystihl dobře. Každý mě tam může poznat. Velmi mě potěšil tou mojí postavou. Takovou v žádném případě nemám, ale tady jsem znázorněná jako akční hrdinka, takže to k tomu patří. Ne že bych chtěla být akční hrdinka, ale baví mě to, jak jsem hezky svalnatá a prsatá. Taková souměrná.“ dodala herečka.

„A kdo mě bavil z akčních hrdinů? Pokud se to tak dá brát, tak Sigourney Weaver z Vetřelce. Jinak komiksy čtu v angličtině, protože se tím učím. Je to jednoduché, krátký text v bublině i s obrázkem a je to zábavné. Jinak je pro mě hrdina můj otec, asi jako pro každou holčičku," dodala.

Spokojená s komiksovou podobou byla i její kolegyně Lucie Benešová (49). „Moc se mi líbí ztvárnění mě a kamarádky Dany Batulkové v kalendáři a mám radost, že nám věnovali právě prosinec, je to můj oblíbený měsíc. Mám z toho radost. Je to takový adventní čas, který mám hrozně ráda," komentovala svůj obraz.

„Když jsem byla malá, tak jsem měla ráda komiks o starých pověstech českých, a díky tomu, musím říct, si pamatuji hodně věcí z dějepisu. Jmenovalo se to Staré pověsti české, jsou malované jako komiks a pamatuji si do dneška, že mě to bavilo," vyprávěla Lucie.

Reklama

Další články

Načítám