Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Benešová (49) má sice čtyři děti, ale z toho dvě už jsou dospělé, a tak má po čtyřicítce mnohem víc času sama na sebe. Na rodinku však samozřejmě nedá dopustit a tráví s ní většinu volného času.

Naposledy se téměř celá rodinka, jen osmnáctiletá Sára chyběla, v čele s hlavou rodiny Tomášem Matonohou (53) vydala na sushi párty. Nechyběl nejstarší hereččin syn Lucián, který přišel s přítelkyní, skoro pětiletá Lara a desetiletý Štěpán.

„Musím přiznat, že naše početná rodina ujíždí na sushi. Dokonce bych řekla, že nás není v Česku mnoho, kteří si tuhle pochoutku dopřávají často a téměř pravidelně. Kdyby existovala taková diagnóza jako třeba 'sušisti', tak do té bychom patřili zcela suverénně,“ smála se Benešová.

Lucie se s dětmi pustila pod dohledem vietnamského kuchtíka i do tvorby sushi a vedla si velice zdatně a zkušeně.

„Baví mě to, ale přiznávám, že k dokonalosti specialistů ještě něco chybí. Děláme si ho i k večeři, ale tak spíše podomácku. Hlavně se ale do tvorby zapojují děti, já s manželem okukujeme a sem tam utrousíme radu. Absolvovali jsme nedávno také s Tomášem kurz tvorby této pochutiny a zapojili jsme i dceru Sáru. Takže teoreticky to máme zmáknuté, teď jen lehce doladit praxi,“ dodala herečka.

Tomáš Matonoha, ač prý zdatný tvůrce, se do práce nezapojil a ucucával víno. „Ne, dnes jsem divák. Zapojila se manželka s dětmi, a to stačí. Já budu jen ochutnávat,“ měl hned jasno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám