Hlavní obsah
Článek

Manželé Lucie Benešová (49) a Tomáš Matonoha (53) byli nedávno zvoleni jako nejkrásnější pár Česka. O tom, že je Tomáš charizmatický krasavec, se nedá pochybovat, i Lucka je fakt kočka. Sama ale přiznává, že je to rok od roku těžší.

"Ve dvaceti to bylo jednodušší, bylo mi jedno, že jsem vyrazila ven bez make-upu, ale teď už si dávám pozor. Dělám to i pro ostatní, aby se zbytečně nelekali," svěřila nám v Divadle Bez zábradlí, kde jsme probírali líčení pro nové představení Mnoho povyku pro nic, v němž Lucka hraje vojačku, ovšem s dokonalým líčením ve stylu 40. let.

Říká se, že pro ženy jsou muži v uniformách sexy. Myslí si Lucka, že i ona v té své pány, hlavně tedy svého muže, uchvátí? "Upřímně si myslím, že ne. Snad tomu trochu pomohou vysoké podpatky a vyniknou aspoň nohy. Vidím to i na našich kolezích, že z nás nejsou úplně nadšení a těší se, až se převlečeme do svých civilů," smála se s tím, že by to možná ocenil nějaký submisivnější pán.

"Tomáš nebude nadšený vůbec. Mužům se líbí kostýmky nebo šatičky a podpatky. To by měla vědět každá žena. Šaty nemusí být prvoplánově pod zadek, stačí nad kolínko. Být prostě ženská a nevyrazit v rozedřených džínách a mikině, i když to sama taky ráda nosím. Ale vím, že když si vezmu něco hezkého, muži to ocení," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám