Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželský herecký pár Lucie Benešová (49) a Tomáš Matonoha (53) se stali párem roku. V anketě, kterou vyhlásila známá kosmetická firma, zvítězili na plné čáře. "Asi máme hodně dětí, tak možná proto jsme zvítězili. Nejvíc potřebujeme mít čím prát," řekla Super.cz Benešová.

"Hlasovali lidé, i nominace mě překvapila. Je to nečekané," upřesnila herečka, která má s manželem syna Štěpána a dceru Laru, osvojili si v roce 2007 holčičku Sáru a z předchozího vztahu s hercem Filipem Blažkem má Lucie syna Luciána.

Jaký má recept na ideální manželství? "Tolerance, tolerance a toleracne. Jiný nemám," usmívá se. Krize v manželství také zažili. "Byly a budou, s tím se musíme vypořádat. Finty na záchranu vztahu máme, to bychom spolu nebyli. Ale myslím, že proplouváme, jak se dá. Jsou doma děti, to je hlavní motivace - velká rodina. Rozvést se je nejjednodušší věc na světě," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám