Hlavní obsah
Článek

Není pochyb o tom, po kom zdědila Lucie Benešová (49) svůj půvab. Představitelka profesorky Lenerové ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným je přesnou kopií své maminky Jiřiny. Není vůbec výjimečné, že si matku s dcerou zaměňují. Mají podobnou postavu, výšku, stejné rysy v obličeji, a dokonce shodný blond účes s ofinou.

„Pletou si nás často, a ještě častěji si lidé myslí, že jsme sestry. Taky na nás volají různě obráceně a tak," prozradily nám obě prakticky jednohlasně. „Už jsem Lucce říkala, jestli ji to neštve," směje se matka herečky.

Ptali jsme se Lucie Benešové, jestli je ráda za tak dobrý genetický základ, který zdědila po své matce. „Úplně bych se nespoléhala na to, že žena musí vypadat za třicet let stejně jako její matka. Pokud budu vypadat takhle, tak budu ráda," říká Lucie.

S Lucií a Jiřinou jsme si povídali ve chvíli, kdy spolu vyrazily na kosmetické ošetření. „Nikdy jsme spolu na kosmetice nebyly, takže dnes máme premiéru. Jinak jsme spolu ale velmi často," říká Lucie a její matka ji doplňuje: „Velmi často spolu vyrážíme na nákupy. Rády spolu děláme takové ty holčičí aktivity."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám