Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z něžné čtrnáctileté slečny vyrostla neméně krásná zralá žena, která doteď ohromuje muže svou krásou a dlouhými blond vlasy. Byla vdaná za kudrnáče Matěje z pohádky Nesmrtelná teta, kterému povila syna Luciána, a s druhým mužem, také hercem, má Štěpána, Sáru a Laru. Poznali jste?

Herečka Lucie Benešová (49) se narodila 18. srpna 1974 v Praze. Odmalička byla velmi nadaná, takže bylo jasné, jakým směrem se budou její profesní kroky ubírat. Na kontě má několik filmů i seriálů, zahrála si také v divadle. Jen namátkou jmenujme filmy Vekslák aneb staré zlaté časy, Sametoví vrazi nebo Bobule, kde se objevila v roli náruživé vinařky.

Co se seriálů týče, každý si ji jistě pamatuje z Horákových, objevila se v Ordinaci v růžové zahradě, v On je žena a příležitost dostala také v připravovaném Gymplu s (r)učením omezeným, kde si zahraje přísnou učitelku matematiky a fyziky, která se ráda předvádí v dráždivém prádélku.

Lucie Benešová je podruhé vdaná. Z manželství s Filipem Blažkem (50) má syna Luciána, s druhým mužem Tomášem Matonohou (53) má syna Štěpána, dceru Sáru, kterou si osvojili, a nedávno se jim narodila dcera Lara.

Reklama

Další články

Načítám