Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bohužel i na 49. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech byly dámy, které to s modely opravdu nevychytaly. Některým nelze upřít snaha, ale výsledek budil spíše rozpaky. To se týká zejména bývalé první dámy Dagmar Havlové (71), která na zahájení festivalu zvolila róbu od návrhářky Jany Berg, ve které vypadala spíš jako ve stanu.

Ani některé mladší ročníky ale tentokrát nebodovaly. A vypadalo to, že výběr šatů na událost sezóny pořádně odflákly. Na zahájení herečka Eva Jeníčková vyrazila v krátkých černých šatech z konfekce vhodných tak na odpolední procházku či na plovárnu. A ani její model na závěrečný večer nebyl o moc lepší. Zpěvačka Lucia Šoralová (47) je sice těhotná, jistě by ale šly šaty na closing párty vybrat lépe i na její bříško.

Šokoval nás také výběr modelů na párty nejprestižnějšího módního časopisu, který slavil 20 let. Tam bychom čekali, že se dámy vyřádí, obzvlášť když byl předepsaný dress code Creative. Eva Josefíková (34) ani Ester Geislerová rozhodně nápadité nebyly. Jestli jim šlo o titul nejhorší šaty večera, tak o něj mohly směle soupeřit.

Reklama

Další články

Načítám