Hlavní obsah
Článek

To, že na závěrečné párty potkáme zpěvačku Lucii Šoralovou (46) s partnerem Ondřejem Soukupem (72), jsme nečekali. Lucia má totiž jen měsíc před porodem druhého potomka, kdy už ženy většinou spíše jen odpočívají. Ona je ale hyperaktivní.

"Cítím se naprosto v pohodě, s Rebekou jsem ještě den před porodem zpívala a tančila na Barování, takže to, že jdu v Karlových varech do kina, je naprosto bezpečné," mínila Šoralová, která byla ve skvělé náladě po závěrečném filmu, kdy se prý báječně nasmála.

Před narozením druhého potomka zvládla i turné ke své poslední desce. "Měla jsem šňůru na Slovensku a bylo to trochu náročné, protože jsem kromě břicha s sebou tahala ještě Rebečku, pár koncertů bylo ještě v červnu, ale teď už mám trochu klid a žádné pracovní záležitosti nevymýšlím. Tedy kromě toho, že bych ráda do doby, než se dítě narodí, dala dohromady ještě materiály na další desku, pak už to bude blázinec," svěřila.

Lucia během druhého těhotenství skoro nepřibrala. "Mám nahoře jenom čtyři kila, což je docela málo, ale připadám si celkově těžší než s Rebekou, ale to je jen můj pocit," uzavřela Šoralová, která se chce už v listopadu opět vrátit k práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám