Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucia Šoralová (47) patří k nejhubenějším ženám v českém šoubyznysu a připadalo nám, že je rok a půl po narození Rebeky snad ještě hubenější než dřív. "To ne, myslím, že jsem na své původní váze. Jen jsou partie, se kterými nejsem úplně spokojená," řekla Super.cz partnerka skladatele Ondřeje Soukupa (72).

O co jde? "Hlavně o břicho. Nejsem schopná s ním pořád něco udělat. Ale je to možná moje chyba. Jinak si ale na těhotenství a nějaké komplikace nemohu stěžovat. Minula mne těhotenská cukrovka, neotékaly mi nohy ani se mi neudělaly strie," popsala nám.

Takže nás napadlo, že by asi nic neměla proti druhému děťátku. "Teď na to vůbec nemyslím. Ale asi by to bylo dobré už kvůli Rebečce," míní Šoralová, která má sice chůvu na částečný úvazek, ale dcerku vzala na akci pro média s muzikálem Mauglí.

"Nechci ji nějak výrazně medializovat, ale nemohla jsem ji nevzít, když se to odehrávalo v zoo. A jí, na rozdíl od nás, focení nebo natáčení nevadí," smála se Lucia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám