Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) nedávno svými přednostmi provokovala v seriálu Most!. Teď svým hlubokým výstřihem pro změnu přitahovala pozornost v dalším televizním počinu - Černé vdovy.

Společně s kamarádkami Lucii Siposovou (43) a Janou Plodkovou (42) v seriálu zavraždí své protějšky prostřednictvím nastražené bomby. Přežije jen jeden z nich. Později se tak koná velkolepý pohřeb, kde Čvančarová vypadá jako opravdová „sicilská vdova“. A zvolí vyzývavý model.

„Nemám moc velkej výstřih?“ ptá se kamarádek Čvančarová, která na obrazovkách působí hodně drsným dojmem.

Ve skutečnosti ale byla týranou manželkou. A jak natáčení pohřbu probíhalo? „Rakve jsme si museli půjčit, protože reálné uplatnění jsme s nimi naštěstí žádné neměli. A zkuste sehnat a vypůjčit tři stejné rakve. Myslím, že rekvizitáři se trochu zapotili,“ prozrazuje režisér Radek Bajgar, který měl všechno na povel.

„Na natočení jsme měli pár hodin. Problém je, že v záběru je třeba sto komparsistů, musí dělat, co mají, nedívat se do kamery, nezakrývat herce a spoustu dalších věcí,“ prozradil režisér, s tím že herečky musely být za fešandy.

„Holkám to muselo hlavně slušet. Byly v černým, na hlavě klobouk, Lucka Siposová si z pohřbu udělala módní přehlídku,“ smál se Bajgar.

Reklama

Další články

Načítám