Hlavní obsah
Článek

Kuchařku má v dnešní době snad každý, tak proč ne i kapela Tři sestry, která uvedla tu svoji na předvánoční trh křtem v hospodě u střešovické vozovny. Každý z kapely přispěl nějakým tím receptem do mlýna, jejich pokrmy se zde také podávaly. Nebylo to špatné.

"Vydat kuchařku byl nápad inženýra Magora, protože rád vaří a mrzelo ho, že se to neví. Těch, co vaří rádi, je v kapele víc, těch co neradi, jako jsem já, také. Ale zase jsme měli vtipné historky s jídlem, takže jsme to dali dohromady," řekl Super.cz lídr kapely Lou Fanánek Hagen (57).

"Já tam dal spíš historky, co mne zaujalo na mé životní pouti ve vztahu k jídlu. Jako osmnácté narozeniny a pes na česneku, kterého jsme měli se Sahulou, Sahulovy špagety s jalovcem, kterého tam dal čtvrt kila, tak jsme se z nich otrávili. Ale jsou tam samozřejmě i hodnotné recepty," pokračoval.

Vzhledem k tomu, že je otcem mnoha dětí, nemůže na tom být přece Fanánek s vařením tak hrozně. Někdy je přece musel mít na starosti. "To jo, já se umím postarat, ale nemám z toho žádnou bytostnou radost. Nebo že bych něco vynalézal? To ne," krčil rameny Fanánek.

Ten je relativně krátce opět čerstvým otcem. S novou partnerkou a s batoletem žije převážnou dobu v Krkonoších. "Mám pořád kolem sebe nějaké malé děti nebo mladé děti, už od svých devatenácti. Nejstaršímu bude třicet, nejmladšímu je rok a čtvrt. Pak mám jedenáctiletého a sedmnáctiletého," spočítal.

"Je to paráda. Myslím, že to hodně pomáhá. Je to hodně energie. Ne, že bych to z nich upírsky vysával, ale oni jí mají tolik, že mi jí dokáží část dát," pochvaluje si. Vzhledem k době, kdy s plozením potomků začínal, by mohl být už klidně dědečkem. "Mohl bych, ale oni se do toho nehrnou. Doba tomu moc neprospívá, jsou šikovní, dokáží se postarat sami o sebe, ale to je tak maximum. Ono to není moc radostné. Na vnoučata ještě čekám," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám