Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lídr populární kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen (57) nedávno prozradil, že se po letech rozvedl s manželkou, se kterou má čtyři děti, a odstěhoval se do hor. My ho ale potkali v Praze na zahajovací párty k novému pořadu Primy Máme rádi Česko, jehož bude tváří.

Pořad bude sice moderovat Libor Bouček (43), ale Fanánek s Jakubem Prachařem (40) budou kapitány týmů složených z celebrit, které se budou v jednotlivých dílech střídat. "Myslím si, že všeobecný přehled mám, ale tím, jak moc budu svému týmu užitečný, se pobavte až v televizi. Třeba jsem nepoznal svoji vlastní písničku," řekl Super.cz k nové show.

Pochopitelně nám nedalo, abychom se ho nezeptali na rodinu a na to, jak vychází s dětmi a bývalou manželkou. "Nemáme žádná imbecilní pravidla, která by určovala, že se s dětmi mohu vídat jednou za čtrnáct dnů a vrátit je do šesti večer. Možná je teď vidím víc než ve svých bouřlivějších letech," svěřil nám Fanánek.

A co vlastně jeho děti dělají? "No, já sám přesně ani nevím. Jeden nic, další má zase hned dvě činnosti a další dvě ještě chodí do školy. Nikdo se nevěnuje muzice, i když hrají na kytary a hudbu mixují," popsal.

Fanánek se od rodiny odstěhoval do Krkonoš a je tam velmi spokojený. "Když mám jet do Prahy, jsem celý nesvůj, hlavně v centru, kde je hodně lidí," přiznal. A v horách se opuštěný necítí. "Nežiju sám, ale víc vám k tomu může říct jenom Krakonošova sojka," smál se muzikant, když připustil, že se v jeho životě objevila nová žena.

Reklama

Další články

Načítám