Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lídr kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen (57) si na letošní turné kapely nechal vytvořit speciální kostým. "Mám za ty roky hodně blízko k pivu a tak jsem chtěl jako pivo vypadat," vyprávěl Super.cz zpěvák a textař navlečený do blýštivé nádhery z tylu, organzy a flitrovaného saténu. Složení materiálu nechtěně prozradila návrhářka Veronika Horáková. "Vydržím v tom na začátek vystoupení, pak se začnu postupně svlékat," vyděsil nás Fanánek.

Fanánek je do jisté míry punkerem už téměř tři desetiletí, ale starému dobrému hnutí nezávislých osobností nerespektujících pravidla společnosti dává nový rozměr. Na první pohled sice vypadá jako šílenec, ale v hlavě to má velmi dobře srovnané. Otextoval písničky k seriálu Šmoulové i muzikály Michala Davida. V reklamním světě je jedním z nejžádanějších tvůrců. Přesto fandy kapely, která se může pochlubit největší konzumací piva během jednoho koncertu, neodradil.

"I když máme hostinec přímo na pódiu, myslím, že během našeho působení jsme víc jak jednu cisternu nevypili. A naši fanoušci? Kaspické moře by možná bylo málo," míní Fanánek. I proto stál jeden z největších pivovarů v České republice o to, spojit se Třemi sestrami své jméno. Od úterního večera, kdy Tři sestry své turné v pražské hospodě Na staré sokolovně oficiálně oznámily a zahájily, se začíná počítat množství piv této značky, které fanoušci a kapela během turné vypijí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám