Hlavní obsah
Článek

Jak se podařilo britskému hudebníkovi Alexi Myttonovi přemluvit ke společné dovolené svou současnou i bývalou přítelkyni, je nám skutečně záhadou... Pětadvacetiletý fešák si momentálně užívá na Barbadosu nejen s půvabnou osmnáctiletou sestrou topmodelky Kate Moss (50) Lottie, ale i expřítelkyní Jess Woodley (20), s níž randil ještě před půl rokem, ale od té doby si ještě občas zašli třeba na večeři. Ten kluk si to zkrátka umí zařídit!

Alex a Jess se dali dohromady během natáčení reality série Made in Chelsea, kde oba vystupují, ale románek jim vydržel jen pár měsíců. Od října Mytton randí právě s nadějnou začínající modelkou Lottie Moss (26).

Mladá trojice odjela do Karibiku, a jak se zdá, mezi děvčaty žádná nevraživost nepanuje. V pohodě se spolu baví třeba při opalování. Alex ale přeci jen víc pozornosti věnuje Lottie, koupat se nebo surfovat chodí s ní a také jí natírá záda opalovacím krémem. Jakou roli tak v tomto podivném trojúhelníku hraje Jess, a zda například s dvojicí sdílí i hotelové apartmá, se neví...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám