Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká rapperka Lizzo (35) je známá nejen svými hudebními úspěchy, ale také velkým sebevědomím. Z kilogramů navíc si udělala přednost a vůbec se nebojí vystavovat na odiv své plnější křivky.

Naopak! Fanouškům často servíruje hodně odvážné fotky, které by jiné ženy nikdy nezveřejnily. Naposledy se Lizzo odvázala po koncertě v Miami, kdy se v jednodílných plavkách cachtala v oceánu. Rapperka se smála od ucha k uchu a pózovala skoro jako modelka.

Lizzo se nebojí ukazovat ani v prádélku a klidně se před objektivem fotoaparátu ukáže nahá. Svým přístupem se snaží dodat sebedůvěru všem ženám, které o sobě pochybují. Ona sama se má ráda takovou, jaká je, a nebojí se to zdůraznit.

Už se ale setkala s kritikou některých nutričních specialistů a trenérů, podle kterých propaguje obezitu. „Neměli bychom spíš oslavovat muziku, kterou dělá? Neopěvujme obezitu, protože to přestane být úžasné, až dostane cukrovku,“ nechala se slyšet například fitness trenérka Jillian Michaels. Lizzo si ale z jejích slov nic nedělá a na sociální síti zveřejňuje jednu odhalenou fotku faldíků za druhou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám