Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) dnes pokřtí svůj další kalendář, který je označován za českou obdobu proslulého kalendáře Pirelli. Super.cz získal fotografie z kalendáře a přesvědčíte se sami, že Kuchařová jednoznačně válcuje všechny své kolegyně, které kdy kalendář nafotily. Je svůdná jako nikdy předtím.

Miss World nafotila kalendář s předním slovenským fotografem Matúšem Tóthem ve Slovinském národním parku v Polsku poblíž městečka Leba. Místo díky pohyblivým písečným dunám a mrtvému lesu připomíná pouštní krajinu. Taťána předvede své vnady zakryté jen pažemi, dokonalé křivky zase odhalí v různých plavkách čí sexy prádélku.

Taťáně kalendář dnes večer pokřtí herec Viktor Preiss. Během večera vystoupí i modelčini nejbližší - její sestra, začínající zpěvačka Livie Kuchařová (31), a její partner Ondřej Brzobohatý (41), Výtěžek z dražby kalendáře a fotografií půjde ve prospěch Tániny nadace Krása pomoci, konkrétně na projekty Kontaktní místa, Dobrovolnictví v domácnostech seniorů a Terénní práce o.p.s. Krása pomoci.

Překvapilo vás spojení Taťány a Ondřeje? A myslíte, že jim vztah vydrží?
Překvapilo, ale myslím, že jim vztah vydrží
14,4 %
Překvapilo a nedávám tomu moc naději
16,4 %
Nechápu, co na něm vidí
4,3 %
Nechápu, co na ní vidí
6,4 %
Nepřekvapilo, jsou oba krásní a hodí se k sobě
58,5 %
Celkem hlasovalo 18899 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám