Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) má sestřičku Lívii, která je podle mnohých obdařená krásou snad ještě víc než ona sama. Dívenka, které příroda tolik nadělila, ale výsadní postavení své krve ve světě modelingu nehodlá překazit. Jaká škoda!

Lívie Kuchařová (31) se objevila na charitativní jaroměřické akci Davida Novotného Večer pro dobrou věc s novou barvou vlasů. Ještě nedávno byla blondýna jako slavná ségra, teď její kštici ale zdobí hnědý přeliv.

Na akci dorazila ve světle zelených šatech a strašně jí to seklo. Poklony sbírala s poděkováním, ale nijak s ní nesekly. „Chci jen zpívat, rozhodně se nechystám být modelkou. Cítím se dobře na jevišti, nikoliv na mole,“ rezolutně odmítla, že by mohla být nástupkyní sestřičky.

Na galavečeru, při němž výtěžek putoval do rukou moderátora Martina Zacha (na dolní končetiny ochrnutý Muž roku), se objevilo mnoho tváří. Třeba i Vlastimil Harapes, výjimečně nenaháněný neodbytnou milovnicí gayů Květou Fialovou, Daniela Šinkorová, Magda Malá, Marcela Březinová a mnozí další.

Reklama

Další články

Načítám