Hlavní obsah
Článek

Přestože má Livie Kuchařová (31) se svou starší a slavnější sestrou Táňou (36) skvělý vztah, uvažuje o tom, že se zbaví svého příjmení. Ráda by totiž začala sólovou pěveckou kariéru, a to s čistým štítem sama za sebe. Nechce se smířit s pocitem, že ji budou stále srovnávat s Taťánou.

„Přemýšlela jsem o změně jména. Zatím to nemám rozhodnuto," svěřila se Super.cz mladá začínající zpěvačka. Blondýnka na to nepůjde jako Pink nebo Cher, které fungují pod přezdívkou, ale spíš bude jako Madonna (65) a využije svého nezvyklého křestního jména.

„Možná bych si nechala jméno Livie. Nepřejmenovávala bych se, když mi rodiče dali tak zvláštní jméno," říká mladá zpěvačka. Livie je studentkou Pražské konzervatoře a co nevidět vydá svůj vůbec první singl s názvem Vzpomínka.

Zpěvačka se na vzniku písně autorsky podílela. „Melodickou linku jsem připravovala s pomocí mých přátel, protože jsem s tím neměla zkušenost. Text jsem napsala ale úplně sama a myslím si, že se v něm spousta holek najde," směje se Livie.

Reklama

Další články

Načítám