Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když bylo Livii Kuchařové (31) třináct let, tak její sestra Táňa (36) získala korunku Miss ČR. Prakticky od dětství se tedy na příkladu své starší sestry učila, že sláva má i svou odvrácenou stránku.

Je pravda, že toho Táňa zakusila hodně. V soukromé rovině jí bezprecedentní úspěch ve světě modelingu záviděli lidé v jejím okolí, byla i terčem novinářů jako přítelkyně politika Milana Richtera.

Přestože by se prostřední ze sester Kuchařových mohla přesvědčit, že svět šoubyznysu není nic pro ni, ona se přesto rozhodla zariskovat a pokouší se o sólovou dráhu zpěvačky.

„Táňa mě neodrazovala, ale odrazovaly mě situace, které jsem viděla, že se dějí. Nehrnula jsem se do šoubyznysu jako moji spolužáci," prozradila nám studentka Pražské konzervatoře během našeho video rozhovoru. „Teď už vím, že když člověk něco chce, tak by za tím měl jít. Člověka špatné věci neodradí, když převažují ty dobré," říká Livie, která brzy vydá svůj první singl s názvem Vzpomínka.

Táňa svou sestru v kariéře zpěvačky podporuje a s humorem uvádí, že ji Livie nebo mladší Kristýna budou třeba nakonec jednou živit.

Reklama

Další články

Načítám