Hlavní obsah
Článek

Udílení Critics' Choice Awards je v hereckém světě důležitou událostí, na kterou není radno podcenit přípravu. To se týká hlavně žen, které chtějí na červeném koberci udělat co největší parádu. Letos měly herecké hvězdy podobné nápady.

Barevně se sladily například Jennifer Aniston (55), Kate Beckinsale a Kirsten Dunst (41), které vsadily na světlé studené barvy. Aniston vynesla světlounce modré šaty Saint Laurent, Dunst se třpytila v krémových šatech pošitých krystalky a korálky z kolekce Chanel a Beckinsale doslova zářila ve stříbřitých šatech návrhářky Monique Lhuillier.

Kameny k blýsknutí se oproti tomu nevyužila ‚bikinová královna‘ Rosie Huntington-Whiteley (36), která vypadala skvěle v jednoduchých, ale neobyčejných šatech, taktéž značky Saint Laurent. I když jeden kámen by se přece jen našel - zásnubní prsten od herce Jasona Stathama, který odnedávna nosí na ruce. Co se barvy i střihového minimalismu týče, basu s ní držela herečka Liv Tyler (46), jež díky těhotenství patřila k nejfotografovanějším hvězdám večera.

O pozornost si svými róbami řekly i u nás nepříliš známé herečky Kathryn Hahn a Carrie Coon, které se zase shodly ve výběru barvy - obě oblékly ostře žlutou.

Reklama

Další články

Načítám