Hlavní obsah
Článek

Loni v únoru se Liv Tyler (46) stala dvojnásobnou maminkou, a už se opět chystá na další porod. Přestože s Davidem Gardnerem stále ještě nevstoupili do manželství, už spolu očekávají dalšího potomka.

Hvězda fantasy ságy Pán prstenů se těhotenským bříškem pochlubila na udílení Critics Choice Awards, kde zazářila v tmavě modrých šatech, které zdůraznily nadcházející mateřství a zároveň nechaly díky vysokému rozparku vyniknout její ladnou nožku až po stehno.

S exmanželem Roystonem Langstonem už má Liv Tyler jedenáctiletého syna Mila, který se loni dočkal brášky Sailora. Do třetice herečka, již na ceremoniálu nejvíce potěšila cena pro její kolegyni ze seriálu Pozůstalí Carrie Coon, snad porodí holčičku.

Hlavní trofej pro nejlepší film si z udílení Critics Choice Awards odnesli tvůrci novinářského dramatu Spotlight. Nejčastěji však při vyhlašování zazněl název filmu Šílený Max: Zběsilá cesta, který posbíral celkem devět trofejí. Pocty se dočkal jeho režisér George Miller i herecké hvězdy Charlize Theron (48) a Tom Hardy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám