Hlavní obsah
Článek

Herečka Riley Keough (33) před měsícem tragicky přišla o maminku Lisu Marii Presley (†54). A přestože momentálně zažívá velmi těžké chvíle, jelikož zároveň řeší i spory s babičkou Priscillou Presley, nechyběla na čtvrteční premiéře minisérie Daisy Jones & The Six v Los Angeles. Velkou oporou jí byl manžel, kaskadér Ben Smith-Petersen, který jí byl stále po boku a vzdálil se pouze na pár chvil během jejího sólo pózování fotografům.

Pár si slavnostní promítání nemohl nechat ujít, Riley v sérii z dílny streamovací služby Amazon Prime Video, která byla natočena podle stejnojmenné knihy Taylor Jenkins Reid, totiž ztvárnila hlavní roli samotné Daisy Jones.

Dvojice se sladila do černé a Riley se blýskla nejen třpytivou sukní, ale především výstřihem, který sahal téměř k pupíku. Odvážný model, který neměl žádná ramínka, byl poněkud riskantní volbou, ale půvabná vnučka Elvise Presleyho a Priscilly Presley vše zvládla ukočírovat na výbornou.

Právě s Priscillou se ale Riley po úmrtí milované maminky odcizila. Důvodem je majetek. Konkrétně pozměněná poslední vůle Lisy Marie, z níž v roce 2016 byla vyškrtnuta právě její matka Priscilla. Ta je ale přesvědčena, že změna v závěti je neplatná, a zpochybňuje ji. Celá záležitost se zřejmě bude řešit soudně a babička s vnučkou údajně momentálně komunikuje pouze prostřednictvím právníků.

Reklama

Další články

Načítám